fbpx

Book et foredrag

Foredragsindhold

Hvad er en plantebaseret kost?

Du vil lære, hvad en plantebaseret kost består af og hvorfor den er utrolig sundhedsfremmende. Du vil blive præsenteret for forskningen bag verdens sundeste befolkningsgrupper og lære, hvorfor de lever længere og sundere end den generelle befolkning.

Livsstilssygdomme og kost

Ernæringsforskningen peger på at en plantebaseret kost giver den bedste beskyttelse mod visse kræftformer, type-2 diabetes og hjertekarsygdomme. Samtidig er denne livsstil effektiv i behandlingen af disse sygdomme. Du vil under foredraget blive præsenteret for de mest imponerende studier, som viser effekten af en plantebaseret kost.

Jeg vil også præsentere resultaterne fra mit eget livsstilsforløb, hvor 13 borgere med hjertekarsygdomme eller type-2 diabetes levede plantebaseret i 3 uger. Her vil du blive klogere på, hvad blot tre uger på en plantebaseret kost kan gøre ved kroppen.

 

Tarmfloraens betydning

Forskningen inden for tarmfloraen går stærkt i øjeblikket. Forskerne har fundet ud af, at vores bakterier betyder meget mere for vores sundhed end tidligere antaget. 

Under mit studie har jeg tilbragt 3 måneder i Australien, hvor jeg arbejdede med en Australsk læge, som havde specialiseret sig i tarmfloraens betydning for vores sundhed. I hans klinik foretog vi afføringstransplantationer og arbejdede med livsstil som en vigtig faktor for en sund tarm og tarmflora. Under foredraget vil du blive præsenteret for de mest interessante studier og lære, hvordan forskellige fødevarer påvirker din tarmflora og de stoffer, som bakterierne udskiller til din krop. 

Luk menu