fbpx

Det siger andre

Vil du gøre noget godt for din krop og dit helbred, kan jeg varmt anbefale dig at tage kontakt til "Den Plantebaserede Sygeplejerske"
Jeg har på de 3 uger sænket mit blodtryk, fra at være lettere forhøjet, trods indtag af blodtrykssænkende medicin, til at være normal, og nu uden medicin. Jeg har haft et markant forhøjet kolesterol, der nu også er inden for normal området. I løbet af 2. uge i forløbet observerende jeg at min nattesøvn blev meget bedre, og mit energiniveau det steg. I de 3 uger forløbet varede levede jeg så godt som 100 % efter Stigs anvisninger. I dag forsøger jeg at leve efter den plantebaserede livsstil omkring 80 %.
Grete Bach
Social- og Sundhedsassistent
Jeg er 73 år og meldte mig til Stigs plantebaserede livsstilsprojekt i september 2018, fordi jeg har diabetes 2. Mit mål var at tabe mig og få reduceret mit medicinbehov. Efter 3 uger havde jeg tabt mig 7 kilo, hvorfor jeg besluttede, at jeg fremover vil leve af plantebaseret kost. Jeg tænker ikke på, hvad jeg går glip af (alle former for kød, mælk, ost, yoghurt, hvidt brød), men udelukkende, hvad jeg kan opnå (vægttab, bortfald eller reduktion af behov for medicin). Jeg har fået mere energi og sover bedre om natten. Det er aldrig for sent! Hvis din motivation er i orden, er det slet ikke svært.
Peder Korshøj
Pensionieret major
Luk menu